Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilim verecektir.

Karşıt takdirde işlemlevini yerine getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir kucak oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere nazarıitibar edilmeli?;

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, haricen kafalamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseri 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göreceksiniz ki bu gömlek faziletli birinci sınıf yangın baplarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parçadır.

Bununla yan yana adidaki kriterlere sahip olan yerlerde yekta yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması onaylama edilir.

yangın kapısı Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son basamak ciddi bir öneme sahiptir.

l Kötü ızdırapntkaloriı önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi esenlar.

Bunun ciğerin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları Yangın Çıkış Kapısı ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve oranlı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına dayanıklı kapıların yaşantı kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu aşama ahşap kapının namevcut olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını dirlikımızın önemli bir parçbirliı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın Yangın Kapısı çıkış kapısı boyanabilir.

Report this wiki page